• Ring oss: 033 - 720 14 20
Fri frakt vid 3000:- inom Sverige / Snabb leverans från svenskt lager i Borås

Om köp, returer och reparationer

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:

Byte

Kontakta oss via e-post , gör en retursedel med länken nedan och skicka tillbaka varan med posten. Du kan byta ut produkten mot en annan, eller i händelse av att bytet beror på funktionsfel byts den mot en ny produkt som sedan skickas på nytt till dig.

Retur

Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den. Skicka den sedan tillbaka till oss Med h so, du kan skriva ut hjälp av retursedel på följande adress:

Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats. 

Reparationer

Har du problem med din elgolfvagn så har vi en verkstad som löser det mesta. Du ska då fylla i denna blankett och beskriva problemet, Packa din vagn med motoraxlar väl skyddade, det bästa är original kartongen om du har den kvar. Det tar ca 1 vecka innan du har fått tillbaka din elgolfvagn. Vid garanti åtgärder betalar du inget för reparationen. Vid andra reparationer så talar vi om vad det kostar så löser vi det innan vi skickar den i retur till dig.

Retursedel