• Ring oss: 033 - 720 14 20
Fri frakt vid 1500:- inom Sverige/ Snabb leverans från svenskt lager i Borås

Henrik Stenson Eyewear Stinger 3.0 sportglasögon Dark Grey Matte

  • 1 599 kr
  • 895 kr

 2 veckors leveranstid

Dela
Artikelnummer: 189
Leverantör: Henrik Stenson Eyewear

HS Performance Stinger 3.0. Dessa sportglasögon är speciellt designade med högpresterande funktion i åtanke. De är särskilt lämpade för golf och andra sportaktiviteter med höga visuella krav och är därför tillverkade i TR-90 - en ultralätt och flexibel polymer. Komforten i trepunktsgreppet som säkrar glasögonen över bärarens näsa och mot huvudets sidor har i år förbättrats ytterligare med ett speciellt utbytbart mjukt gummi som endast hittas på sportglasögon med hög prestanda. 

Glasögonens antirepbehandlade "Powereye" linser är inför denna säsongen uppgraderade med en ännu skarpare lins med ventilation för optimal synupplevelse. Detta innebär att du nu kommer att uppleva en ännu bättre återgivning av både färger och kontraster på golfbanan. Den oleofobiska ytbehandlingen gör dem än mer motståndskraftiga mot svett, fukt, smuts och fingeravtryck. Linsens antireflexbehandling garanterar en visuell upplevelse utöver det vanliga. 

Den grå bågen passar perfekt ihop med de blåskimrande grå linserna, vilka ger extra bra skydd mot solen och passar till riktigt soliga dagar. Denna unisexmodell passar herrar likväl som damer.


Tillbehör på köpet

Med glasögonen får du ett hardcase-fodral och en microfiberpåse. Alltsammans levereras i en riktigt snygg låda.

Linsmaterial

De här linserna är tillverkade av högkvalitativt nylon, vilket gör dem motståndskraftiga mot stötar samtidigt som de får maximal flexibilitet. Alla linserna ger 100% skudd mot UVA- och UVB-strålar.

Antirepbehandling

Polykarbonat är ett stöttåligt material och linserna har en hård ytbehandling som gör dem ännu mer motståndskraftiga mot repor.

Oleofobisk ytbehandling

Denna permanenta ytbehandling på linsens framsida skyddar mot fingeravtryck, vatten, svett och oljor.

Spegelbehandling

Spegelbehandlingen ökar den visuella prestandan. I kombination med det högteknologiska linsmaterialet och HD/kontrastlinser ger HS Performance solglasögon den bästa optiska och visuella prestandan.

Trepunktssystemet för säker passform

Ett speciellt soft-touch gummi används för en bekväm passform som samtidigt håller glasögonen på plats under fysisk aktivitet. Gummit håller mjukt över näsa och över tinningarna så du kan sporta obehindrat och bekvämt.


Produktspecifikation:

Modell
Unisex
Kollektion
Performance
Passform
Passar bäst på mellanstort till stort ansikte
Färg lins
Grå med reflekterande behandling i brons
Färg båge
Matt grå
Färg skalm
Matt blå
Linsbredd
66 mm
Brygga
13 mm
Skalmlängd
130 mm