• Ring oss: 033 - 720 14 20
Fri frakt vid 1500:- inom Sverige/ Snabb leverans från svenskt lager i Borås

Iceman II White Grey Flash Blue Coating

  • 1 699 kr
  • 895 kr

 2 veckors leveranstid

Dela
Artikelnummer: 328

Spela med samma solglasögon som Stenson själv. Här i en mindre modell med samma prestanda.

Iceman II passar dig som har ett mindre huvud men som ändå vill ha glasögon med högsta prestandan. Detta är en sportmodell som passar särskilt bra för golf och andra aktiviteter där sikten, komforten och solskyddet är högsta prioriteringarna. 

 Dessa sportglasögon är speciellt designade med högpresterande funktion i åtanke. De är särskilt lämpade för golf och andra sportaktiviteter med höga visuella krav och är därför tillverkade i TR-90 - en ultralätt och flexibel polymer. Komforten i trepunktsgreppet som säkrar glasögonen över bärarens näsa och mot huvudets sidor har i år förbättrats ytterligare med ett speciellt utbytbart mjukt gummi som endast hittas på sportglasögon med hög prestanda. 

Glasögonens antirepbehandlade "Powereye" linser är inför denna säsongen uppgraderade med en ännu skarpare lins med ventilation för optimal synupplevelse. Detta innebär att du nu kommer att uppleva en ännu bättre återgivning av både färger och kontraster på golfbanan. Den oleofobiska ytbehandlingen gör dem än mer motståndskraftiga mot svett, fukt, smuts och fingeravtryck. Linsens antireflexbehandling garanterar en visuell upplevelse utöver det vanliga. 

Den vita ramen passar perfekt ihop med den blå linsen, vilken ger extra bra skydd mot solen och passar till riktigt soliga dagar. Denna unisexmodell passar herrar likväl som damer.

Tillbehör på köpet

Med glasögonen får du ett hardcase-fodral och en microfiberpåse. Alltsammans levereras i en riktigt snygg låda.

Trepunktssystemet för säker passform

Ett speciellt soft-touch gummi används för en bekväm passform som samtidigt håller glasögonen på plats under fysisk aktivitet. Gummit håller mjukt över näsa och över tinningarna så du kan sporta obehindrat och bekvämt.

Modell
Unisex
Kollektion
Performance
Passform
Passar bäst på ett mindre ansikte
Färg lins
Grå med reflekterande behandling i blått
Färg båge
Vit med blågrå skalmar
Färg skalm
Matt blå
Linsbredd
136 mm
Brygga
12 mm
Skalmlängd
123 mm